piatok 1. júla 2011

Prečo varenie za babku?

Prečo Varenie za babku?
Lebo to beriem ako výzvu. Som zvedavá, koľko receptov na obedy, prípadne večere sa mi podarí uverejniť.
Podmienky si vymýšľam sama :), takže by som bola rada, keby to boli recepty približne do hodnoty stravného lístka (aktuálne maximálne 3,80€). Pokúsim sa aspoň orientačne odhadovať sumu, za ktorú sa dá daný recept uvariť. Cena samozrejme nebude presná, naviac, mám k dispozícii časť zeleniny zo záhrady. Niečo dopestujem sama, niečo dostanem. občas sa pokúsim recept doplniť aj fotografiami. Ani nie tak postupu, ako skôr konečného produktu.

A ešte niečo - tým, že veľa vecí vytváram sama a polotovary používam naozaj minimálne, mám pocit, že trochu viac dokážem kontrolovať to, čo jeme.

Takže Dobrú chuť

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára